+359\888 484 697

Отстъпка за изработка на фирмен сайт

Отстъпка за изработка на фирмен сайт

Изработката на професионален фирмен сайт не е лека задача, за да имате един качествен сайт, който да ни даде максимума от интернет, той трябва да бъде изработен по определени стандарти и правила. Фирмите ограничени от бюджет често пренебрегват това и се доверяват на хора или фрийлансъри, които нямат всички необходими знания, за да извършат правилно целият процес. За направа на качествен сайт, вие трябва да имате опит с програмирането, дизайна, писане на текст за уеб, работа в интернет и не на последно място SEO оптимизация. Когато се доверите на фирма с история за направа на сайт вие си гарантирате, че всички тези знания и нужен екип от хора ще стоят зад вашия сайт.

Отстъпката от 20% важи за всички сайтове! 

Ние от фирма "Уеб Студио Дива" ви предлагаме 20% отстъпка за изработка на уеб сайт, за да стимулираме вашето развитие. Ще намалим цената на всеки сайт с 20%, независимо от неговата големина и сложност. Ще получите и безплатен новорегистриран домейн от типа (.bg, .com, .net, .org, .info, .me, .us, .de  и др. неизброени) и хостинг за първата 1 година.


Стандартен фирмен уеб сайт с персонален дизайн, първа страница (слайдер, услуги, блог, главно меню), услуги/продукти (+категории - неограничено ниво), партньори/клиенти, контакти, страници, таблетна и мобилна версия, вграждане на Гугъл Анализ, Създаване на Фейсбук и Гугъл плюс социални страници, създаване на социални бутони, добавяне в Гугъл Локал (Гугъл май бизнес/Гугъл карти) и създаване на 25 страници по ключови думи за 2200лв. 1760лв.

При стартиране на проекта се заплаща 30% от сумата по договора, след 30 дни при завършен дизайн, одобрен от клиента и започната работа по функционалността на сайта се заплащат още 30% от цената на сайта и при качване онлайн на сайта и сдаването му се изплаща и последната част от 40%  по договора.

Необходимото време, за да бъде изграден и попълнен с информация един фирмен сайт от голяма степен зависи и от реакцията на клиентите, но в повечето случай времето е от 40дни до 2 месеца.


Изработка на сайт цени
Портфолио
eXTReMe Tracker