+359\888 484 697

Топ игри

Повече за проекта

Уеб адрес: topigri.org
Година: 2012

Приложени услуги

Допълнителна информация за проекта

TopigriOrg е сайт за  онлайн игри , флаш игри които се предпочитат и рахесват от много играчи. Предимството от забавлението с топ игри е, че шанса играта, която сте започнали да играете вече е тествана и играна от много други играчи, които я харесват и одобряват. Така не губите време в тестване на различни безинтересни и скучни игри, а именно играете само Топ игри.

В Интернет има много сайтове за игри, които всеки ден редовно се посещават от огромен брой геймъри. Точно такъв проект е Topigri.org. В него подборът на всички игри е съобразен изцяло с желанията и търсенията на геймърите. Следователно всички те, при това по аБсолютно всяко време на денонощието, могат да разцъкват своите любими игри и така да усъвършенстват своите геймърски умения и способности. В сайта има игри от различни жанрове – екшън, спорт, готвене, момичешки игри и пр. Предвид факта, че в наши дни както младежите и по-възрастните, така и малчуганите играят различни онлайн игри, наличието на  повече качествени геймърски сайтове е добре дошло за потребителите. Макар и сравнително нов – на малко повече от година – сайтът е разработен по възможно най-ефективен начин, като е отделено достатъчно количество време за абсолютно всеки детайл – от дизайна до подбора на игрите във всеки един жанр.

                През свободното си време геймърите нямат търпение да седнат на стола пред компютъра и да започнат разцъкването на своите любими игри. Особено ентусиазирани са тогава, когато имат възможност да премерят силите си с реални противници. Един от многобройните жанрове е игри в мрежа, които могат да се играят от двама или повече души. В Topigri.org всички геймъри ще открият огромно разнообразие от игри, подходящи за хора на различни възрасти. Проектиран от млади и ентусиазирани професионалисти, които притежават нужните квалификация и умения, той без съмнение е правилният избор за всички геймъри. Подборът от игри включва и такива с любими анимационни герои от малкия екран, но това е просто един от включените жанрове. Съдържанието на сайта, неговият дизайн и обеснителните статии към всяка игра правят проекта един от най-добрите, където за геймърите никога няма да бъде скучно. Всички, които го посетят възможно най-бързо, сами ще се убедят в това и което е най-важното – със сигурност ще открият много забавни и развлекателни игри.

Портфолио
eXTReMe Tracker