+359\888 484 697

Поддръжка на сайт

Поддръжка на сайт

Ако имате нужда да разберете повече за този продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните ни или използвайте контактната ни форма и чат канала ни. Направи запитване


Допълнителна информация към Поддръжка на сайт

   Поддръжка на сайт е много важна за развитието на един сайт. Поддръжката на всяка една система е различна, в зависимост от нуждите й. Реално правилната и постоянна поддръжка на един сайт е нещото казващо на търсачките, че този сайт е качествен за неговите потребители.

   Стандартна подръжка - Това е подръжка от която никой не може да избяга. Може да си я правите сами или да се доверите на фирма, която ще Ви освободи от този ангажимент. В стандартната подръжка влизат няколко конкретни проблема:
- Защита на системата и възтановяване на щети при евентуални атаки или технически проблеми.
- При падане на хостинг сървърите, своевременни действия за възможно най-бързо отстраняване на проблема и връщането на сайта в онлайн режим.
- Наблюдение и контакт с вас при нужда на подновяване хостинг и домейн услугите.
- Задължителни наблюдения над развитието на системата

   Индивидуална поддръжка - Това е подръжка обикновенно след SEO оптимизация , в която могад да се включват редица услуги, за да държите си сайта актуален. Такива услуги са писане на статии, поддръжка на социални страници, поддръжка на сателитни сайтове, поддръжка на мрежа от линкове насочващи към вашия сайт, подръжка на платени реклами, постоянно обновяване и добавяне на ново съдържание във вашата система и така на татък (може да видите повече информация в услугата SEO оптимизация). Това несъмнено е нелека задача, с която не всички могат да се заемат. Поддръжката е жизнено необходима и помага много за това сайтът да бъде посещаван от възможно най-голям брой потребители. Има различни похвати, които се използват и всичко е въпрос на индивидуална преценка и виждане. При необходимата и качествена поддръжка на сайт имате всички основания да се надявате на успех и привличането на огромен брой потенциални клиенти.
Портфолио
eXTReMe Tracker