+359\888 484 697

Създаване на сайт

Създаване на сайт

Ако имате нужда да разберете повече за този продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните ни или използвайте контактната ни форма и чат канала ни. Направи запитване


Допълнителна информация към Създаване на сайт

    Ние предлагаме създаване на сайт за всички наши клиенти, които търсят качествено и перспективно представяне в интернет. Несъмнено онлайн пространството е най-доброто място за рекламирането на бизнес в наши дни, а това най-качествено се постига при наличието на добре развит и оптимизиран сайт.  Научете повече за стъпките при изработка на уеб сайт. Първата крачка обаче е свързана с неговото създаване, което е една от предлаганите от нас услуги. Най-напред е необходимо да се избере домейн, който всъщност изпълнява ролята на име на сайта. Всъщност избора на име е много важен и трябва да се направи много преди началото на изграждането на отделните страници, в които впоследствие се описват и рекламират продуктите. Предвид факта, че всеки ден се прави регистрация на хиляди домейни, има огромна вероятност желаещите да създадат сайт да останат с твърде ограничен избор. Това не е добра алтернатива с оглед на факта, че е препоръчително името на сайта да е пряко свързано с предлаганите в него стоки и услуги.


Изработка на сайт цени


     Следващата важна стъпка при създаване на сайт е да се направят страниците му. Те се създават под формата НТМL документи, а също така на разположение в наши дни е употребата на някои по-нови формати. Основата на всеки сайт обаче са именно документите от този тип, който се счита за първата и най-важна съставна част на всички сайтове. По отношение на избора на страниците, за клиентите той е повече от богат и разнообразен. Възможно е създаването на по-голям брой външни или вътршни такива. Накратко има няколко възможности, от които желаещите да създадат сайт могат да изберат. Първата от тях е писането на код с помощта на текстов редактор, каквито има инсталирани на всеки компютър. Някои програми също така наред с текстовия редактор осигуряват достъп до графичен интерфейс, с помощта на който се създават страници. Създаването на акаунт в подходяща за целта хостинг компания е третата важна стъпка, която съпътства началния етап от развиването на всеки сайт. За да са видими за хилядите потребители в онлайн пространството, е необходимо страниците да се намират на сървъри. Сървърът изпраща нужната информация, когато към него бива изпратена заявка за определена страница.


     Закупуването на сървър не е необходимо при създаване на сайт, като трябва да се има предвид фактът, че много от сървърите всъщност са подложени на интензивно натоварване. Много хостинг компании предлагат сървъри под наем, като цените в това отношение са винаги различни. На четвърто място при създаването на сайта е необходимо страниците му непременно да се качат на наетия сървър. Протоколът за пренос на файлове е програмата, която най-често се използва за пренасянето на файлове в онлайн пространството. Регистрирането на сайта в Интернет е последната, но в никакъв случай не по важност стъпка, с която приключва процесът по неговото създаване. Макар че тя не е задължителна, е много препоръчителна с оглед на факта, че така сайтът ще може да бъде намиран от най-големите световни търсачки, каквато е например Гугъл. Той определено си остава предпочитано място, от което хората да търсят сайтове на интересуващата ги тематика.

Портфолио
eXTReMe Tracker