+359\888 484 697

Изработка на сайт цени

Изработка на сайт цени

Ако имате нужда да разберете повече за този продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните ни или използвайте контактната ни форма и чат канала ни. Направи запитване


Допълнителна информация към Изработка на сайт цени

   На въпроса "Колко струва сайт?" е много трудно да се даде еднозначен отговор, защото от сайт до сайт може да има огромна разлика. Но ние ще ви направим предложение, което е напълно достатъчно за един добър старт на вашия бизнес или едно добро представяне на продуктовата ви гама или услуги. Впоследствие всеки едим модул може да се надгражда, както и да се добавят съвсем нови модули. Ние ползваме разработена от нас система базирана на "Zend Framework", който е най-използвания framework в цял свят. Системата ни е "MVC", базирана и създадена по най-съвременни технологии, с чиято помощ изграждаме качествено и бързо всеки един изграден от нас уеб сайт. Всеки сайт, който създадем и пуснем в интернет е задължително с добавени минимум 40 страници по ключови думи търсени от потребителите във вашата сфера. Всяка създадена от нас система е съобразена с всички изисквания за нормалната работа и развитие на платформата. Всеки издаден от нас сайт се харесва както на потребителите и собствениците му, така и на търсачките като Google. Целта ни е като сдадем един сайт да сме направили всичко, за да започне пълноценната си работа. Без да обясняваме на клиентите си, че съдържанието, администрирането, правилното структуриране или липсата на задължителните meta, H и open graph тагове са неща, които не влизат в изграждането на един уеб сайт.


Изработка на фирмен сайт с всичко нужно, за да стартирате, представяйки добре бизнесът, брандът, услугите или продуктите ви на цена 2200лв. 1760лв. !

Възползвяайте се от нашата 20% отстъпка за всеки фирмен сайт, независимо от големината и сложността на изработката му!


Разберете повече за важните стъпки за изработката на един уеб сайт:

Изработка на уеб сайт


Изработка на цялостен сайт включва:

- Индивидуален дизайн
- Мобилна версия (респонсив дизайн)
- Първа страница - показваща на потребителите връзки до най-важните за вас страници в сайта, представяйки вашите занимания в кратка форма.
- Създаване на функционалност "Страници" - за страници като "За нас", "Общи условия" или друго информативно представяне.
- Създаване на функционалност "Контакти" - за представяне на контактната информация и контактна форма.
- Създаване на функционалност "Новини" или "Блог", за да държите своите потребители информирани с вашите занимания.
- Създаване на функционалност "Партньори" или "Клиенти" - за да представите успешните фирмени брандове, с които работите.
- Създаване на функционалност "Продукти" или "Услуги" - за да представите вашите продукти или услуги, в най добрата им светлина и с изчерпателна и подходяща информация, за да предизвикате максимален интерес във вашите клиенти.
- Съдържание до 25 страници (създадени по ключови думи от търсенията в Google)
- Вътрешна оптимизация
- Добавяне на всички meta тагове
- Добавяне на всички open graph тагове
- Добавяне на всички H тагове
- Снипети
- Правилното структуриране на вътрешните линкове
- Дизайн на сайта до 6 различни страници
- Създаване на профил в Facebook и добавяне на бутон за споделяне.
- Създаване на профил в Twitter и добавяне на бутон за споделяне.
- Създаване на профил в Google+(и MyBusiness) и добавяне на бутон за споделяне.
- Добавяне на линкове в нашата мрежа и до 20 от най-силните директории.

Частична
външна оптимизация включва:

- back links от нашата мрежа
- Сетване до 20 директории
- Линкове от bookmarks мрежи

При стартиране на проекта се заплаща 50% от сумата по договора, след 30 дни при завършен дизайн, одобрен от клиента и започната работа по функционалността на сайта се заплащат още 25% от цената на сайта и при качване онлайн на сайта и сдаването му се изплаща и последната част от 25%  по договора. Времето необходимо за завършване на дизайна, изработката на функционалностт, имплементирането на дизайна в сайта и качването на информацията, на гореспоменатата система при навременна реакция и от страна на клиентите е 45 дни.

   Нашите изработка на сайт цени са съобразени с всички съвременни изисквания, необходими за създаването на качествена и печеливша за клиентите ни реклама в Интернет. Тъй като за създаването на един сайт трябва да се извършат редица важни неща, то е напълно нормално паричните стойности на всяко от тях да са различни. На първо място трябва да се избере име на сайта, като в зависимост от неговия вид, се определя и стойността му. При избор на името на сайта не бива да се подценява и фактът, че той трябва да е близък до търсенията на хората. Също така има реална възможност исканият домейн да е вече купен и зает, което автоматично означава, че трябва да се помисли за друго име. Цените на уеб дизайна също са различни, като в това число всичко зависи от личните вкусове и предпочитания. Докато някои от  клиентите държат цветовете на сайта да са различни и ярки, то други са привърженици на други решения. 


    И в двата случая ние имаме практични и много оригинални решения за клиентите, които няма да останат разочаровани от гласуваното ни доверие. Уеб дизайнът несъмнено е едно от най-важните и значими неща при изработването на сайт. Нашите цени са на разположение на всички, които искат да ги проучат по-подробно и задълбочено. За целта сме ги поставили на видно място в сайта ни, така че да бъдат лесно откриваеми за всички. Друга важна и съществена част при създаването на сайт е хостингът, който на всяка цена трябва да бъде нает. В този случай клиентите отново имат богат и разнообразен избор и са в състояние да избират от различни варианти. Не на последно по важност място е обстоятелството, свързано с тематиката на сайта. Този фактор всъщност има ключово значение за цените, тъй като в някои сфери разходите и стойностите на цените като цяло са по-високи или съответно по-ниски в сравнение с други. Ние предлагаме цени, които са съобразени не само с възможностите на клиентите, но също така и с професионалното високо качество на услугите, които предлагаме. Всеки наш клиент може да разчита на професионално направен сайт, който ще му донесе много посещения и клиенти.


     Изработка на сайт цени на фирмата ни са предназначени за нуждите на всички, които искат да развият добре бизнеса си посредством реклама във виртуалното пространство. В наши дни Интернет е несъмнено най-доброто средство за рекламирането на всякакъв бизнес, независимо от какъв характер е той. Ето защо за всички е препоръчително да си поръчат изработка на сайт, който нашите високо квалифицирани и много опитни специалисти ще направят на професионално ниво. Благодарение на ентусиазма и желанието, с което изпълняваме задълженията си, сме си изградили репутацията на изключително успешна фирма при изработването на сайт и неговото развитие впоследствие. В случай на някакви конкретни въпроси и запитвания по отношение на цените на услугите ни, служителите ни винаги са на разположение да отговорят на въпросите възможно най-подробно и изчерпателно. Цените на един сайт се определят на базата на много различни фактори, но всички те имат стойности, които отговарят на качеството на работа на нашата фирма.

Портфолио
eXTReMe Tracker