+359\888 484 697

Seo консултации

Seo консултации

Ако имате нужда да разберете повече за този продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните ни или използвайте контактната ни форма и чат канала ни. Направи запитване


Допълнителна информация към Seo консултации

   Ние предлагаме seo консултации на всичките си клиенти, които са решили да поверят оптимизирането на своите сайтове на нашите опитни и високо квалифицирани служители. Консултирането винаги има важна и съществена роля за постигането на крайните задоволителни резултати, на които се надяват клиентите. Ето защо за всички тях ние осигуряваме консултация, която може да продължи различен период от време за всеки проект. През него ние изясняваме стъпките, които следваме при оптимизирането на сайта, а също така и нещата, които самите клиенти трябва да правят. По този начин и двете страни комуникират лесно и разбираемо, което е много важно в хода на работния процес. Консултациите ние извършваме с всеки клиент, нуждаещ се от професионални съвети. Предлагаме и пакетни цени за месечни часове наблюдение на вашия сайт и евентуално консултиране при нужда. Консултациите от професионалисти са като цяло много важни във всички сфери, за да се избегнат нежелани резултати.


Начини за поръчка на SEO консултация:

Използвайте бутона по-горе "Направи запитване", изпратете ни имейл с адрес на вашия сайт, начин по който желаете да проведем консултацията, удобно за вас време, в което да се чуем и да уточним от какво се нуждаете, данни за фактура и телефон за връзка. След уточняване ще ви изпратим проформа фактура, а при самата среща ще ви донесем оригиналната фактура или ще ви я изпратим по пощата, ако не проведем личен контакт.

Преди да организираме срещата ние се подготвяме преглеждайки вашият сайт минимум 2 часа и минималното време за провеждане на самата среща е 1 час. Което означава, че минималното време отделено за вас е 3 часа. Цената на един час е 60лв. с ДДС. Предлагаме месечен абонамент от 3 часа наблюдение и консултиране по вашата система при договор минимум от една година на цена от 120 лв с ДДС.    По принцип оптимизацията на всеки един сайт може да протече по различни начини. От съществено значение в случая е тематиката, на която е сайтът и какви услуги и продукти предлага на клиентите. Именно в тази връзка професионалните seo консултации могат да се окажат полезни за клиентите. Тъй като много от тях по всяка вероятност имат редица въпроси или съмнения, на консултациите ние им разясняваме подробно всичко, което искат да знаят. Консултациите можем да извършим както посредством размяната на имейли или разговор по телефона, така също и на среща в нашия офис. В това отношение клиентите имат право на избор, а ние като професионална и квалифицирана фирма винаги се съобразяваме с техните искания. Най-важното за нас е те да са доволни от техните сайтове, а консултациите могат да допринесат в значителна степен в тази насока.     По време на нашите консултации също така е възможно да се дискутира въпросът, касаещ се за уеб дизайна на сайта или за начините, по които той може да се поддържа. И в двата случая ние предлагаме много възможности, над които клиентите със сигурност си струва да размислят. Постигането на консенсус и разбирателство е сред основните неща, които постигат даваните от нас консултации. Всеки, който има някакви въпроси или предложения по отношение развитието на сайта, е добре дошъл да ги сподели по време на процеса на консултиране и на базата на нашия опит ще ви кажем положителните и отрицателните страни. Оптимизацията е експеримент, който не трябва да спира, а постоянно да се развива и надгражда.

Портфолио
eXTReMe Tracker