+359\888 484 697

Договор за изработка на сайт

Договор за изработка на сайт

Ако имате нужда да разберете повече за този продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните ни или използвайте контактната ни форма и чат канала ни. Направи запитване


Допълнителна информация към Договор за изработка на сайт

   Подписването на договор за изработка на сайт е съществена и неделима част от нашия бизнес. Ето защо ние сме отлично запознати с всички процедури, които съпътстват сключването на контракт между нас и клиентите ни. Предлагането на договори с максимално изгодни и приемливи условия е наш основен приоритет. По този начин те си гарантират не само  изработка на уеб сайт, seo услуги, seo копирайтинг и още много други услуги на високо и професионално ниво, но и създаването на коректни отношения в дългосрочен план. В нашата работа установяването на двустранна комуникация е едно от нещата, на които ние държим най-много. Ето защо преди подписването на договор ние даваме консултации на клиентите си, по време на които им разясняваме всеки един етап, през който преминава изработката и оптимизирането на техния сайт. Само когато има коректност в отношенията между фирма и клиент, може да се гарантира доверие в дългосрочен план, а това е много важно и за двете страни.


    В договор за изработка на сайт може да влизат или съответно да се изключват определени услуги, като всички тези неща се уточняват предварително. Той може да е с различна продължителност – например няколко месеца или години, като в това отношение изборът е изцяло в ръцете на клиентите. Независимо от срока обаче ние гарантираме на клиентите не само високо и професионано обслужване, но също така и класиране на сайтовете им на челни места в търсачките. Всъщност именно в това се състои сео оптимизацията, която е правилно да се изписва като seo оптимизация. Договорите между нас и клиентите се изготвят съгласно всички изисквания, така че да няма нарушения или нещо недоуточнено. За повече информация всеки, който иска да научи повече, може както да се възползва от възможността да посети сайта ни, така също и да установи връзка с някои от служителите ни. Те ще отговорят подробно и изчерпателно на всички въпроси, при това по начин, който да е напълно ясен и разбираем. Това също е част от политиката на нашата фирма.


    Предметът на контракта, задълженията на изпълнителя, тези на поръчителя и авторските права са само част от нещата, които се съдържат във всеки договор за изработка на сайт. Не на последно място по важност са гаранциите и отговорностите, които са в еднаква степен важни и за двете страни. Общите разпоредби също са неделима част от договорите. Специалистите ни обръщат нужното внимание на всяка една клауза от договора, независимо за какво се отнася и какво е нивото на нейната важност. По този начин никога не подвеждаме своите клиенти. Те могат да са сигурни, че подписаните контракти няма да са в тяхна вреда, а могат единствено да помогнат за успешното популяризиране на бизнеса. Договорите за изработването на сайт са ценни и за двете страни, защото служат като своеобразна гаранция и практически не позволяват нарушаването на дадена клауза без това да има сериозни последици. Нашата фирма държи много на договорите с клиенитте и поради тази причина им предлага възможно най-изгодните условия.

Портфолио
eXTReMe Tracker