+359\888 484 697

Изработване на сайтове

Изработване на сайтове

Ако имате нужда да разберете повече за този продукт, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните ни или използвайте контактната ни форма и чат канала ни. Направи запитване


Изработени от нас проекти с тази услугаДопълнителна информация към Изработване на сайтове

   Рекламата на бизнеса в интернет днес е важна и поради тази причина ние предлагаме услугата изработване на сайтове за всички наши клиенти. Благодарение на тях продуктите и услугите достигат бързо до много хора. Изработката на сайта включва няколко основни неща, които имат огромно значение за по-нататъшното му успешно развитие. Наред с избора на домейн и оформянето на страниците му като документи, има още няколко важни стъпки, които на всяка цена трябва да се реализират. Наемането на хостинги и качването на сървър са още две важни предпоставки за изработването на сайт. Не на последно по важност място е регистрацията му в Интернет, която макар и не задължителна, може да се окаже с решаващ принос за привличането на голям брой посетители. Всъщност регистрацията позволява сайтът да се индексира от всички по-големи търсачки като Гугъл и Яндекс, които са широко известни в световен мащаб и са едни от най-предпочитаните от потребителите.


   След всичко това обаче не може да се каже, че услугата изработване на сайт е приключила напълно. Не по-малко важни са дизайнът и съдържанието на сайта, като и двете неща са детайли, от които посетителите се интересуват задълбочено. Дизайнът на сайта може да е в ярки или по-тъмни тонове, като всичко зависи от личните предпочитания на клиентите. Ние предлагаме богати и разнообразни дизайни, които се изработват в зависимост от предпочитанията и вкусовете на клиентите. Ето защо гарантираме на тях такъв дизайн, който да е съобразен пряко с тематиката на сайта. Благодарение на това всеки един от потребителите може да се превърне в потенциален клиент. Докато голяма част от потребителите считат дизайна за фактор с първостепенно значение при изработване на сайтове, то други имат напълно различна гледна точка. Съдържанието на сайта е всъщност това, което в пълна степен запознава потребителите с бизнесите и предлаганите продукти, като им предлага подробно и задълбочено описание. Само когато то е налице, за клиентите става по-лесно да бъдат убедени в надеждността на стоките и че тяхната покупка наистина си заслужава. В тази връзка сайтът трябва да предлага само продукти, които да са от полза за хората.   


   При изработване на сайт ние обръщаме специално внимание и на името, което е известно още като домейн. Препоръчително е той да е пряко свързан с предлаганите от сайта продукти, защото в противен случай потребителите няма да проявяват интерес към него. Що се отнася още до съдържанието, описанието на продуктите, както и основните функции като контакти и продуктов каталог трябва да се позиционират на възможно най-видимо и лесно достъпно място. Само тогава потребителите ще намерят това, което искат, без да губят прекалено много време. Друго важно нещо, за което съдържателите на сайт трябва да се погрижат, е максимално бързото зареждане на всяка една от отделните страници. Несъмнено бавното зареждане води до негативност в потребителите, които със сигурност ще напуснат сайта, без да дочакат да видят какви продукти се предлагат. Тези неща ние обсъждаме винаги подробно с клиентите си, защото е важно работният процес да протича гладко и без проблеми и за двете страни.

Портфолио
eXTReMe Tracker